Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om vore vi inte

 

 

Man berörs av hur fukten formar sig

till dessa virvlar ovanför

och jag ser hur syret kommer ur mig och stiger

 

mitt andetag blir ditt och vi andas samma vilja

 

att leva.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-03 18:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Utvidgad iakttagelseförmåga
god att vila i
2013-04-21

  Lars Hedlin
Verkligen fint och gott :)
2013-04-06

  Lena Själsöga Keijser
närvaroskönhet
2013-04-05

  Marianne Räf
Så vacker samstämmighet!
2013-04-03

    ej medlem längre

Så så vackert skriftat ...
2013-04-03

  catharina.jerbo VIP
så gott.
2013-04-03

    ej medlem längre
mycket vacker!!
2013-04-03

    ej medlem längre
Vuxna människors
- lovsång.
2013-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP