Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tondöv Limerick

 

En tonstendöv man hördes sjunga

uti kyrkan, med hjärta och lunga

men vår Herre, han sa

"Nä nu får det va´bra"

och lät stackaren svälja sin tunga




Bunden vers (Limerick) av Pulsatilla
Läst 678 gånger och applåderad av 3 personer
Utvald text
Publicerad 2006-02-25 18:24



Bookmark and Share


  Eline.P
Jättekul - perfekt limerick!
2007-05-21

    ej medlem längre
*skrattar*
Härligt roligt!
2007-05-20

    Cammo
Åh, vilken fantstiskt! Jag älskar det!!!!!
HELT UNDERBAR
2007-02-08

  Daniel_78 VIP
wunderbar, här hittade jag en limerickgruva
2006-04-26

  CakeOrDeath
Åh, underbar :)
2006-02-26

    Evawe
Den satt mitt i prick, helt käckt.
2006-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Pulsatilla
Pulsatilla