Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väl skulle jag bida

Jag blundar och låter fingrarna vandra mitt ansikte

mitt.

jag öppnar ut mot, ser genom fingrarna.

skyarna rör sig och ögonlock darrar till som i dröm.

 

andas.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-06 14:36



Bookmark and Share


  ULJO
Underbart
2013-04-08

    ej medlem längre
Bilden är klar och tydlig
och
läsaren andas med
mellan fingrarna
2013-04-07

    ej medlem längre
Mycket fint med små medel....
2013-04-06

    ej medlem längre
fin..*
2013-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP