Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Öppna sinnen behöver ingen religion


Barnen, de små budbärarna från kosmos

Söker mig bort
från önskans kanaler
i varje dags riskfyllda tillvaro

När nya liv kommer
är jag dess spegel
och finner dess leenden
befrämjas av min själ

Liksom jag befrämjas
av deras




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jack E. Gladh VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-07 16:21



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
fin text
bry dig inte om Larz!
2013-04-07

  Larz Gustafsson VIP
Kosmos?

2013-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST