Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet hur man andas i regn

 

Ner över pannan och längst kinden

från hakan innan marken öppnar sig

och sen

 

- att fortsätta.

 

 

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-15 09:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rubriken intalar till
och orden sedan
gurglar av skapelselust
i välläst dans
2013-04-21

  catharina.jerbo VIP
så infernaliskt bra!
2013-04-16

  poetryGirl
fin
2013-04-15

    ej medlem längre
natur-troget
2013-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP