Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dyk inte ned,för du lär få ångra det.


Små hemligheter i ett hav

Ett så vackert hav så oändligt stort
men som också består av små hemligheter.
Ingen annan vet om hemligheterna
havet är som en stängd bok.
Man ser bara utsidan
men ingen kan se innehållet.

Havet vill gärna va orört,ingen ska få gräva
eller titta sig omkring.
Ett oändligt hav med så många hemligheter
hemligeheter som ingen vill veta av.
Men det kan hända att någon vill
dyka ned och titta omkring.


Men jag lovar det får man ångra sen
för hemligheterna svider.
Det ingen vet är att havet består av tårar
tårar som aldrig tar slut.
Därför är havet så oändligt stort och vackert
vackert av att havet blänker.

Men havet består också av sorg,svikhet,lögner
kärlek och en massa annat.
Havet som alla bektraktar som fridfullt och vackert
är någor helt annat.





Övriga genrer av Manal
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-08-14 01:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal