Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtar till havet!

Idag lyser varma strålar
hör måsarna skrika!
och det är ett bra tecken
nu har vintern fått ge vika..

Snart öppnar knopparna
sina vackra blad..
färger kommer lysa
rad på rad på rad...

Blommor och fåglars sång
fyller själen med lycka
jag plockar gärna in..
och låter dem bordet smycka

Sommaren är nu på väg
hoppas på värme och ljus
och en sak som jag älskar
är att lyssna vågors brus..

Havet är alltid min längtan
det sjunger en frihetssång
och vinden är så ljuvlig
bär doft av salt och tång!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 446 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-04-26 11:44



Bookmark and Share


  aol
Underbart skaldat här vännen,
2015-07-13

  Mona Nordkvist VIP
Så bra! Gillar din text.
2013-05-02

  Åse Tropp VIP
Så lever min längtan, underbar bild.
2013-05-02

  © anakreon VIP
"Havet är en moder
som förbarmar sig..."
Calle
applåderar
2013-05-02

  Rozsi.kovacs

Så vackert Mare
2013-04-27

    ej medlem längre
Härligt med sjö och hav, blåa böljor.
2013-04-26

  Kajsa Karin VIP
Du ger mig längtan hem till mitt fina Österlen....
2013-04-26

  Bibbi VIP
Som barnbarn till yrkesfiskare och uppvuxen vid havet gillar jag detta mycket.
2013-04-26
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP