Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lilla c <3 Vald till uppmärksammad text 2013-04-28


Nio månader

En dag på stranden
en isig snöig strand
berättade de om dig

Jag saknade ord
det kändes ofattbart
när jag började förstå

Igår var du här
det kändes underbart
och lyckan bubblade upp

I din mammas knä
du såg i spegeln när
jag klippte hennes hår

Du skrattade mycket
kanske du förstod då
att jag är hennes mor




Fri vers (Fri form) av Ewa Åkerlind
Läst 2130 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-04-26 07:56



Bookmark and Share


  walborg
Ljuvligt att läsa
2013-04-26

  aol
underbart ömt skaldat
2013-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind