Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du läser mina tankar

Mina ögon letar
Mina händer vill känna på dig
Mina läppar vill kyssa
Mitt hår vill bli flätad
Jag vill bli
Din
Jag kan vara svag
Jag kan vara stark
Jag vill bli led
Jag kan leda
Jag vill känna mig kvinlig
Jag vill se dig längta
Jag kan retas länge
Jag kan och jag vill
Jag vill att du ber mig
Jag vill att dina ögon njuter
Länge
Då jag sakta men säkert
tar av mig
plag
Efter
Plag
Och smeker min hud
Dansar sakta
Och bara njuter
Av att vara
Huvudroll
I vår
Lilla pjäs.




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-28 19:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Wow hetta lek passion ..En sensuell vacker mix ;)
2013-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino