Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


informationsmaterial

 

och så tänker jag att tid är det enda och så tänker jag att kärlek är det enda och så tänker jag att äkthet är det enda och så tänker jag att lust är det enda och så tänker jag att stå vid vattnet och blicka ut och se solnedgången med en hand på min mage. och jag vet att man tänder eldar som skydd för häxor och onda andar och jag vet att korv grillad på en tjuvtagen pinne smakar och jag vet att när vinet och bekräftelsen inte ger effekt är det dags att sluta. och så står jag där naken utan skydd och värmer händerna och låter eldgaffeln gå genom kroppen och häller ut det nyss uppslagna glaset och stänger sedan locket till den ickeverkliga världen där den ytliga bekräftelsen slänger ett ord i mitt ansikte.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-05-02 06:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tolkar titeln som att du tänker dig texten som en slags bipacksedel till dina dikter - läs mig, men tänk på att ...
2013-05-02

  Stefan Albrektsson
Vilken effekt och vilket driv det blir i texten med de välvalda repetitionerna. De fungerar nästan som vägval till nästa "och så tänker/och jag vet". Coolt!
2013-05-02
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP