Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sömnlösa natten

Inte alla sover om natten

Några sitter uppe

och talar med stjärnorna

Viskar ord i mörkret

Slår in drömmar 

i silkespapper




Fri vers av Missi VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-14 23:47



Bookmark and Share


  Dick Ainranher
En annan natt sitter de i sin säng. Förtvivlade över att silkespapper inte kan slå om det förflutna, det pågående eller ovissheten.

Jag föredrar din variant.

Du har bra hand med ord!
2015-10-05

  To create a legend
Lustigt, hur ord fastnar så bra på ens näthitta, och fortfarande sitter fast framför mig.
2014-01-04

    ej medlem längre
Härliga nattluften, fint Ida
2013-05-19

  Ola Rydberg
Väldigt vackert
2013-05-19

    ej medlem längre
- eller teflon.
2013-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon