Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min längtan

Idag fick jag en sådan längtan
längtan dit.
Till Libanon,mitt hjärta
det fridfulla landet.

Jag har ett tomt inre
det beror på en stor saknad.
Saknaden efter allting där
särkilt honom tror jag.

Mitt hjärta kanske slår
för han,eller kanske inte.
Men jag vill dit och ta reda på
om mitt hjärta kommer slå.

Det gör ont imonbords
för jag saknar allt där.
Idag fick jag verkigen reda på
hur mycket jag älskar att vara där.

Det är så fridfullt där
och så vackert.
Mitt inre blommar där
och mina läppar ler.





Övriga genrer av Manal
Läst 513 gånger
Publicerad 2004-08-15 01:37



Bookmark and Share


    nilla
Vacker!!! Synd bara att den inte har nått namn!=)
2004-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal