Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur hjärtat

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva
ofta brukar jag vet vad jag vill förmedla.
Men idag är allt tomt inom mig
jag mår faktiskt inte så bra.

Jag vet inte hur ska bli av med min tysta min
jag vet inte ens varför jag känner så.
Kanske beror det på längtan,eller
av att känna sig behövd?

Jag vet inte riktigt vad jag vill idag
jag vill hoppa ut och skrika.
Vem vet då kanske jag mår bättre?
men de är väl värt ett försök?

Jag vet inte vad jag vill längre
jag kan faktiskt inte ens tänka.
Jag känner mig trött,vilse
och osynlig.

Jag vet inte vad som har hänt med mig
vad har hänt med mig?
Kan jag inte få tillbaka mitt leende
och all mitt ork?





Övriga genrer av Manal
Läst 333 gånger
Publicerad 2004-08-15 01:54



Bookmark and Share


  Myself
bra skrivet,visst är det hemskt ibland,men bra att du skrev ner det,det brukar hjälpa lite,iallafall.
ha det så bra så länge.....
2004-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal