Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Njutning!!!

 

Jag vill hälla sprittlande vitt bubbelvin över din mage

~~~~~~~~~~~~

Krossa chokladpraliner med fyllning av Baileyslikör

mot ditt bröst

~@~@~@~@~

Lägga färska söta jordgubbar i din halsgrop

0 0 0 0 0

Toppa ditt bröst med fluffig vispgrädde

@@@

och sedan avnjuta dig

låååååångsaaaaamt

&

med ALLA sinnen

!

 

 




Fri vers av Pulsatilla
Läst 634 gånger
Publicerad 2006-02-28 20:55



Bookmark and Share


  Mysterica
Naaaaw<3
Va gulligt skrivet... fin fantasi.. man blir enna sugen på allt det du beskriver*
Fast jag föredrar på en kvinna:P

Hihi* Kramar M
2006-12-19

  hawkeye
Härligt njutningsfulla rader....
2006-07-20

  mb74
så bra ,låter somen juvlig stund:))bra skrivet...
2006-07-05

  aftermath
vilken njutning för gom, öga och hud....
2006-06-04

  Tjeckspeare
Denna gilla jag =)
ska sluta slänga dom likörfyllda chokladen i aladinen hädanefter,
bättre och spara dom till ett sådant här tillfälle *S* kram!
2006-05-25

  Therés
du skulle njuta...och den som fick behandlingen skulle nog njuta än mer ;)
2006-05-18

    Teddybjörgen
Jag bara undrar....NÄR ????? :-)
2006-03-08

  Nils Sondefors
Humor och sensualism i en salig blandning!
2006-03-02

  aftermath
härligt!
2006-03-01

  Håkan Berg
Ett frosseri på det högre planet! Mmmmmm...
Estetiskt skrivet och utformat! Precis som
vanligt när Pulsatilla är i farten! hihihi...
Bravo!!!
2006-02-28

    jennystyle
Dina små tecken som ger meningarna liv och skapar bilder är så klockrent till denna text!!!
2006-02-28

    Cajsa
Jättebra skrivet! Tycker om denna! Värd en femma absolut!
2006-02-28

  DanSan
Hahaha Ja det här blir full pott!!!
Gott att läsa, blir bara så glad!!!
"Glad igen" Lundell hehehe!!!
2006-02-28

  Josi
Fantastisk! Blir lycklig av dina beskrivningar! Ja, så kan det verkligen kännas med den RÄTTA! Bra där!
2006-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Pulsatilla
Pulsatilla