Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med mina vingar

Med mina vingar
ska jag flyga.
Flyga över land och hav

Tänk er att flyga
få känna vinden
Över hela kroppen

Jag ska flyga
med öpnna armar
För jag är inte rädd

Tänk er att vara
uppe bland himmlen.
Så underbart

Jag ska flyga
flyga och glömma
All min sorg

Jag ska känna ro
och flyga iväg.
Som en fågel

Inga bekymmer
inga problem
Flyga,ska jag göra




Övriga genrer av Manal
Läst 353 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-08-15 02:33



Bookmark and Share


    sister under the sun
ah, flyga som en fågel. Det skulle vara underbart...

Väldigt fint skrivet. Man får en speciell känsla. Man riktigt längtar efter att få flyga! Mycket bra! :-)
2004-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal