Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självdestruktivt


orkar inte vara
en missbrukare av
någons annans




dåliga självförtroende




Övriga genrer av JMR
Läst 647 gånger
Publicerad 2006-02-28 21:24



Bookmark and Share


  alfa VIP
Wow!

Denna sitter
som en smäck.

Snyggt flätat!
Tack.
2006-03-01

  vissla
bra och klurig sammanfattning på ett målande sätt om självdestruktivitet
2006-02-28
  > Nästa text
< Föregående

JMR
JMR