Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min man och hans sperma


min man är så glad åt sin sperma. han har varit på laboratoriet och kontrollerat den. absolut världskvalité säger han att provsvaret visade. så nu går han omkring och skvätter överallt. han runkar framför tv:n, i badrummet och bakom husknuten. lämnar avtryck åt eftervärlden. en fläck sitter som bergsfast på soffan och han sitter och tolkar den, ofta. nu har han kommit fram att det är ett märke ur adelskalendern. nästan kunglig har han blivit.

han fyller mig på tisdagar, torsdagar och lördagar, varje vecka kommer han. men jag har tröttnat på att vara en vandrande spermabank. det sipprar. jag tvättar bort, spolar långt upp, men ändå läcker det i ut trosorna och i sommarvärmen luktar det ganska illa. många av mina bekanta tror att jag har börjat arbeta som fiskare eller renhållningsarbetare. och det är inget roligt skall ni veta.

 




Övriga genrer av Lili Samuelsson VIP
Läst 459 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-05-21 12:48



Bookmark and Share


    sunnanvind
Skrattar!!!
2013-09-01

  HelenaW
Hahaha, inte lätt att leva alla gånger, att vara ständigt fylld.. Kul skrivit!
2013-05-25

  stig wikman
SANSLÖST KUL, LILI.
Det är väl skönt med
lite spill här å där .
NICE .
2013-05-25

  Maj-Lis VIP
Kan inte annat än skratta
2013-05-25

  Järnkatten
Oj oj oj, tokroligt värre ;), applåder!!!
2013-05-22

  lodjuret/seglare VIP
Inte för inte gick filmen 'Smala Sussie' för fulla hus på biograferna och är jäkligt populär som dvd, säljer som smör i solsken på internet och går varm i dvdspelarna, hyrs fortfarande ut till folk som inte fått sig något på länge, ett gott skratt sägs förlänga livet. Se den filmen och sedan dö, skrattande. Det är tur att du bara är lagom rolig, annars skulle läsarna inte kunna läsa dina kommande alster. Att trilla av stolen sex gånger är ju inte varken vanebildande eller skäl att ringa ambulans. Själv läser jag dig inte för ofta, lagom dos är bäst. Vet då rakt inte hur det skulle kunna gå, annars.
2013-05-22

  Nina Ahlzén
behövdes inte ta sats när jag föll på golvet asflabbandes. Du är så bäst.
2013-05-21

  Gunnar Hilén VIP
Årets sommarhit är därmed klar !!! Kanonsprutat !
2013-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP