Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DaNad

 

 

Fanns det glasblåsarblått

kanske en strimma moln eller en

enstaka lögn

 

bara meningar från en mun med för mycket utrymme

bara ord lösryckta ur ett sammanhang

som en resa förfluten på Facebook

 

Och så de där andetagen, frigjorda med skog bakom och ängar

stillsamma änglar som har sitt i kretsandet

 

Och så jag

 

med mina ögon.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-08 21:49



Bookmark and Share


  ULJO
Du skriver poesi på ett som ingen annan här, mycket bra gestaltning och med ett bländande språk.
2013-06-08

  träsnidaren
Jag tycker om din text. Lite annorlunda, med med mycket hjärta. Snygg avslutning!
2013-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP