Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sten och metall



Jag sa aldrig nånsin till dig
att jag kunde gå på vatten
eller att det skulle vara friktionsfritt
att vara i min närhet 
inte heller att vi var mer
än vad vi nånsin var
Och jag vet att du ibland sover under stenar
med din själ
med din själ lindad runt såren
Jag vet att du skyddar dig med sten
men du ska veta att jag, hjärtat
Jag är formpressad i metall
och att sten krossas lättare än stål




Fri vers av Smultris
Läst 637 gånger
Publicerad 2006-03-02 11:57



Bookmark and Share


  claes fredelius
Heja Smultris!
Du är stentuff och stålhård!
Dags att gå vidare?!

Claes
2006-03-03

  Neal
Grymt bra !
2006-03-03

  Ola Rydberg
lysande !
2006-03-02

    jahapp
Snyggt tjejen...bara älskar början:

"Jag sa aldrig nånsin till dig
att jag kunde gå på vatten
eller att det skulle vara friktionsfritt
att vara i min närhet
inte heller att vi var mer
än vad vi nånsin var"

Aah - skitbra helt enkelt!
2006-03-02

  Tessan84
nej du har inte lovat några gröna, mjuka skogar i ditt vardagsrum och den här dikten är alldeles underbar!
2006-03-02

  Mats L.
Fint skrivet
2006-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris