Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


svunnen

 

blötsnön klibbade under kängorna där hon gick på den oplogade vägen, snöröjningen hade inte kommit igång än. men det var nog bara en tidsfråga, klockan var över tre och började de inte tidigt som satan. lösa tuggummin, hårsnoddar, läppstift, ett tomt tuggummipaket, ludd och en kondom var allt hon fann när genomgången av fickorna var klar. ingen reflex. hon borstade av ett tuggummi och tuggade ur smaken, spottade så långt upp i snödrivan hon kunde. ett styng av ont samvete slog till, men det fanns inga fåglar som skulle få näbben igenklistrad i alla fall. eller kanske en domherre, men det var länge sen hon hade sett någon. hon skrattade till åt sitt tilltag, hon hade köpt kondomer innan hon gick, plockat ut en och lagt den i fickan. som om det skulle vara det naturligaste i världen. det var det inte. för henne. men nu spelade det inte så stor roll. kylan gick genom nylonstrumporna, hon drog jackan om sig och lät snöflingorna som landade på ögonfransarna ligga kvar.

*




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-13 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP