Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bruten

 

 

jag vet hur man sluter ögon och jag vet

hur mörker tränger

jag har flutit över drömbankar och jag

vet jag har vadat strömmar

i mina drömmar

 

 

 

var jag aldrig nära.

 

bara hade mig under mitt täcke i mitt sovrum och fönstret stod öppet,

 

jag sov då med handen som en klo mot allt verkligt

allt jag velat tro på och jag var en

naken lekamen mot allt.

 

jag har andats nu

och jag är väckt.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-13 21:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag har också upplevt det du diktar om!
2013-06-14

  Christine Sabel
Välkommen tillbaka!

2013-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP