Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Proffsiga profitörer

Pengar tas som ur luft
vill också, why not
det skulle va' tufft!

Men de har sina monopol
så dem som försöker
bör ha ballar av stål.

Jojo, jaja,
nu börjar en del haja!

Denna delikata drömsits
snodde smarta snikna
som kungar ville likna

Dessa proffsiga profitörer
liknas vid vana veteraner
eller extrema exploatörer

Jojo, jaja,
nu börjar en del haja!

Deras schemalagda agenda,
är att världsväldet vända,
till deras favör kanhända.

Ett nät av makt
spunnet i takt
med deras hegemonijakt

Jojo, jaja,
nu börjar en del haja!

 




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 409 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-15 13:11



Bookmark and Share


  träsnidaren
Vilken härlig text, ett riktigt guldkorn.

Jojo jaja
2013-09-28

  Larz Gustafsson VIP
"Mamon regerar, den glittrande guden, i Babylon", som Peps sjöng.
"Profit, profit, vi ska alltid ta profit" (Ebba Grön)
"Politiken är ett skuggspel, för det är ju pengarna som styr" (Dag Vag)
2013-06-15

    Silverbjer
Så sant! Mer sanning, tack!
2013-06-15

  Lars Hedlin
Allt sker bakom skymda kulisser!
2013-06-15

    ej medlem längre
Och ingen får veta något om vad de håller på med.
2013-06-15
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP