Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild


Vad säger ditt hjärta?

 

 

Du måste säga vad du menar
och mena det du säger.
Då blir vänskapen liksom en dans.

Du måste visa vad du känner
och känna det du visar.
Då kan även kärlek ha en chans.

 

Du måste säga vad du tror på
och tro på det du säger.
Visa det som finns i hjärtat ditt.

Då kan du fånga dina drömmar.
Då kan du säkert nå ditt mål.
Då kan du läsa det som finns i hjärtat mitt.

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2013-06-16 16:32



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant bra skaldat
2013-06-18

  Olof Lagerhorn VIP
Socialstyrelsen vill att du säger vad du menar och visar vad du känner, minst åtta gånger om dan. Det blir lite för mycket Alva Myrdal-völker-sundeit-instrukzionen. Ja menar, var tar all mångtydighet, lodande, charm och utvecklande missförstånd vägen?
För att också vara konkret: tänk dig ett nyförälskat par som går ut och promenerar en vårkväll. Så säger den ena: Ich libe dich!; och den andra svarar: und ich libe dich!. Sen då , ska dom gå hem?
Vart tog den ljuva vårkvällens underbara sökande, irrande och zoomande flört vägen? Den där dom verkligen lär känna varann?
Men det är klart, som grundbult är det rätt och riktigt.

2013-06-17

  Lynx63 VIP
Spar för dessa ord är bra.
2013-06-17

  Anya VIP
Kloka ord som jag tar till mig.
2013-06-17

    ej medlem längre
Hela dikten har puls.
2013-06-17

  Bibbi VIP
Amen!
2013-06-17

  Stefan Albrektsson
Ja, så sant!! - verklig och sann närvaro, äkthet utan förställning och gyckelspel.
2013-06-17

  Angel of love
Väldigt fin och sanna ord!
2013-06-16

    ej medlem längre
Fint uttryckt!
2013-06-16

  Eva Helene VIP
Så sant, välskrivet!
2013-06-16

    ej medlem längre
Dina ord innehåller alla viktiga ingredienser i sann vänskap och äkta livskvalitet.
2013-06-16

  Lars Hedlin
Mycket fint om just Ärlighet och kärlek
2013-06-16

    ej medlem längre
Bra skrivet och sanna ord. Alltid viktigt att vara sann.
2013-06-16

  Chawa VIP
Hjärtevackert om ärlighet både mot andra och oss själva...!
2013-06-16

  Federico Romano
Uppriktighet är allt i vänskap & kärlek! Om inte?

2013-06-16

    Ken Cassel
Du menar väl
Då kan även kärleken ha en chans
Annars jättebra :)

Kramar
2013-06-16

  Palett
Dina ord ........så sanna och viktiga !
2013-06-16

  Rise Little One
"Du måste säga vad du menar
och mena det du säger.
Då blir vänskapen liksom en dans.

Du måste visa vad du känner
och känna det du visar.
Då kan även kärlek ha en chans."

Ärlighet är den bästa egenskapen som finns hos människan.
2013-06-16

  SatansSon VIP
fin kärlekuppmaning...
2013-06-16
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP