Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Herrarna Hybris visar vägen

Med syntetisk biologi ska vi göra världen fri
från allt det unika, rent universellt ska allt bli lika
detta beslut bör världen härmed spika
säger herrarna med hybris som på detta blir rika

Att vi saknar koll stärker deras roll
som världsentreprenörer i sitsar av kontroll
Det mixas o trixas o experimenteras med allt
över jorden sprider sig det som är utstuderat o kallt

Science fiction har landat i nuet för längesen
om framtiden har vingar vet vi ej än
om dessa herrar ska ratta och styra
så får vi nog se oss om efter en ny planet att hyra




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 430 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-18 12:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det ligger ett nazistiskt tänkande bakom deras framfart.
2013-06-18

  Lars Hedlin
bra skrivet!
2013-06-18

    ej medlem längre
Högmod går före fall.
2013-06-18
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP