Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ja

 

bli där nypon doftar
öppna handen - blås den
kyss av
salvation är smekningen du
äger mig
bli längs sidans vakenhet
slut mot darrning
förlösningens skalv
sedan ryms vi
där tid är rum




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-06-19 20:23



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Mjukt detta!
2013-06-20

  Gunnar Hilén VIP
läser den som ett slut...beslut..."förlösningens skalv"..."kyss av"...ja inför midsommaren och något nytt...stark kärlek
2013-06-20

  Lars Hedlin
Mycket vackert ;)
2013-06-20

  Fredrik P. VIP

Sensuellt intensivt
som jag tar till mig!
2013-06-19
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP