Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

söker hans ära



pilarna skjutna
kogern tömd
handen stillnad

böjer sig djupt

han som rår
målet och tiden
ler

söker hans blick




Fri vers av rebecca d
Läst 279 gånger
Publicerad 2006-03-03 09:57



Bookmark and Share


    steffe struts
Vackert och tolkningsbart!

Stefan
2006-03-05

    NoMi F
Vackert , djupt och
ömt det är den känslan ajg får
Mycket fint
2006-03-03
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d