Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


IMF

IMF plundrar och skövlar
knallar fram i stora stövlar

Tar över styret i alla länder
när de löften om lån sänder

Dessa praktsvin inom ekonomin
kapar o underminerar demokratin

Västerländska banker o företag
först i kön med sina stora JAG

Först ska de allt ur landet suga
sen i rapporter för dem ljuga

Pengar är papper till extrapris
på en minut kan allt vara slut

IMF drar då man är klar
då har landet inte mycket kvar

Bygga upp världen med välvilja
luras de och nya lån de bevilja




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-06-26 11:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"we are the ones we are waiting for"
2013-06-27

  Lars Hedlin
Tar inte från bara en tar från alla till slut...
2013-06-27

  Larz Gustafsson VIP
Lenin talade om imperialismen som kapitalismens sista stadium.
Jag anser att alla skulder som länder i tredje världen har borde avskrivas omgående.
2013-06-26

    ej medlem längre
De vill väl ha en världsregering, och sen har vi inget att säga till om.
2013-06-26
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP