Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måste skriva, skriva bort lite av det onda, få ur mig hopplöshet och rädsla.


Besk medicin

Tappat bort tiden, tappat mig själv
Vad ska man nu ta sig till?
Ännu en läkare som inser att trots allt
Är fler mediciner den enda lösningen
Till ett problem som dem inte kan klura ut

[Piller, piller är enda sättet dem kan hjälpa
Alltid dessa förbannade piller
]

En vänlig läkare ber mig rabbla upp
Diagnoser, symptom, mediciner
Han är fortfarande ung, tror att han kan hjälpa,
Inte sådär uppgiven i misären som andra läkare
Brukar vara på akuten

[Ny läkare, ny dosett med fler mediciner,
Alltid dessa förbannade piller
]

Känner mig trött och eländig,
Orkar inte ännu en jäkla episod
Och många alternativ har redan blivit strukna
Bipolär typ två, hette det visst,
Kroniskt och inte helt lätt-behandlat

[Vi har ju trots allt kommit fram till att jag inte klarar mig
Utan alla dessa förbannade piller]




Övriga genrer av SvaldAvEvigheten
Läst 325 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-28 18:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Suck ...
2013-07-14
  > Nästa text
< Föregående

SvaldAvEvigheten
SvaldAvEvigheten