Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken väntar.

Jag ler när jag ser hennes gröna ögon,
Jag går som på moln när hon står bredvid mig
Kan inte få henne ur mina tankar,
Vill inte det heller

Det känns som om vi känt varandra
I evigheter trots att jag har träffat henne
Två gånger

När jag åker hem
Efter att ha pratat med henne
Känner jag mig lyckligare
Än jag gjort på länge

Jag vet inte om hon känner likadant
Eller om hon gillar tjejer
Men jag vet vad jag känner
Jag kanske inte berättar det för henne
Men jag kommer älska henne i hemlighet

Kärleken väntar.




Fri vers av SvaldAvEvigheten
Läst 442 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-31 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SvaldAvEvigheten
SvaldAvEvigheten