Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\" Att le i mörkret\"

Hur ska jag kunna hoppas
När jag inte får upp
Ansiktet över vattenytan
Och jag sitter fast med benet i alger?

Hur ska jag kunna le
När varje tanke svider
När tröjan skaver mot mina armar
Och ingen märker något?

Dom tycker att jag ska kämpa
Ännu mer än jag redan gör
Att jag ska hoppas
Det ska ju bli bättre till slut

Men dom inser inte
Att min ork håller på att ta slut
Att jag redan kämpat för länge
Att jag är sagan med olyckligt slut.




Fri vers av SvaldAvEvigheten
Läst 424 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-26 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SvaldAvEvigheten
SvaldAvEvigheten