Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flashback.


Försöker hitta ord
Som passar i mitt pussel
Skriva ner känslor
Som jag inte kan uttrycka

Allt snurrar runt,
Får inget stopp och minnena stryper mig

En mage som gör ont och ögon som svider
Jag är sönderstressad och dåligt ihopklistrad
Tuggummileénden läker inga sår och
Håller inte ihop Jaget

Längtan efter att få skära mig fri,
Från all min inre misär
Från all yttre stress
Och buren som isolerar mig

(Skär i mina vävnader, så som dina ord sårade mitt inre)

Skammen av ytterligare en dag av massor med mat och att jag ännu en gång smygätit utan kontroll
Den allt för stora yttre stressen tär ner mig på utsidan och mitt eget hat fräter på insidan

(Snart finns inget kvar)

Minnen från mörkare tider letar sig in i mitt medvetande
Mitt ärrade sinne lider
Jag gömmer mig från världen i min ensamhet


Kan inte glömma tyg mot min hals





Fri vers av SvaldAvEvigheten
Läst 326 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-10 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SvaldAvEvigheten
SvaldAvEvigheten