Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När musiken tystnar

Ord i mitt huvud
Röster som ryter, befaller
Inte gråta nu
Visa dig inte svag

Låt inte någon se ditt lidande
De kommer bara skratta
Eller oroa sig

[Skratten är bara rätt åt mig,
men är inte värd medlidandet]

Fingrarna darrar nervöst,
Blicken fladdrar ängsligt
Vad ska jag ta mig till,
Inte ens musiken dränker ut ljudet av demonerna

Skrik från insidan,
Sådana som inte hörs,
och skakande ben
Som vill gå till min livslina

[Får inte, vill inte, ska inte
Säg nej, säg nej!]

Inte nu igen,
ångesten överrumplar mig
Men får inte ge upp,
Får inte gråta eller blöda

Måste vara stark
[Måste leva upp till det omöjliga]




Fri vers av SvaldAvEvigheten
Läst 366 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-26 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SvaldAvEvigheten
SvaldAvEvigheten