Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Barbarisk civilisation

Det civiliserade är så barbariskt,
så styckande, stympande, överlagt
i sin slakt av allt det naturligt
mänskliga. Det raderar rötterna,
värderar fötterna i sin slavjakt,
vem som leds in i leden villigare
än andra av ledare och varandra.




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-01 11:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Civilisationen har lett till början av slutet vissa gånger.....
2013-07-01

  Larz Gustafsson VIP
Abort är barbari.
Krig är barbari.
Dödsstraff är barbari.
Rasism är barbari.
Materialism är barbari.
2013-07-01

    ej medlem längre
Då är det skönt att vandra i skogen, där trivs inte civilisationen.
2013-07-01
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP