Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

budbäraren



gör bortträngd
och nyväckt önskan
fjäderlätt

stålviljan
mjuknar

flyg flyg
över nejderna
till honom

bär varsamt i
skålformade händer




Fri vers av rebecca d
Läst 281 gånger
Publicerad 2006-03-03 17:01



Bookmark and Share


  rebecca d
tack cathy, för input
2006-03-06

    Bodil Sandberg
En budbärare som jag vill kalla för Kärleken...flyg flyg över nejderna...bär varsamt i skålformade händer...skönlyrik kära ditte
2006-03-05

  Rublev
underbara ord!
vackert formade!
2006-03-04

  Ingrid Nilsson
Mmmm,så mjukt och fint.
2006-03-03
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d