Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten dikt från 1993


Som en refill

 

Lilla vän, lilla vän
jag älskar dig så
mitt hjärta har ett hål
där ditt namn fanns
för nu bor du
någon annanstans

mammans enda chans
att få vila ut
från denna dans
på ett hav
av överdimensionerade krav

Som sav rinner
styrkan till,
som en refill
av självaste jag
som du så småningom
skall tillbaka till

 

 




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 395 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-07-03 17:57



Bookmark and Share


  träsnidaren
Vackert!! Så fin.
2013-10-05

  Lars Hedlin
Stark..Känner igen känslan...Kramar om varmt !
2013-07-04

    ej medlem längre
Trött kan man bli ibland, det är inte alltid man har några kraftreserver till hands.
2013-07-03
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP