Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


...på lite andra sätt än vad som sagts kanske...


Psykoanalys användes för att vända våra vanor


Vi shoppar tills vi droppar
i vår kista ska vi allt mista
vi vill visst inte tänka
vad vi nästa generation skänka

Yta är allt
det som styr
är kallt

Våra värderingar
falska förespeglingar
som smarta slipade
Edward Bernays
manipulerat oss med
så nu sitter vi här
med tappat face
i ett never ending
shopping race




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 434 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-07-05 14:46



Bookmark and Share


  träsnidaren
"yta är allt det som styr är kallt"
Världsklass.

Fina är dina rader vännen
du skriver verkligen med hjärtat.
2013-10-04

  Lars Hedlin
JA så ser samhället ut i mångas liv idag
2013-07-06

    ej medlem längre
Eller som mäster Kes sjöng,
"Du kan ingenting ta med dig dit du går"...

Drömmen vore en fulladdad Wiper dock...:-)

Sitter och funderar, heter det inte förespeglingar?
Mvh,
språksnuten..


2013-07-06

  KattenKin VIP
Jag kan rekommendera samtliga dokumentärer av Adam Curtis, men denna tar särskilt upp detta: http://www.youtube.com/watch?v=s7EwXmxpExw

2013-07-05

    ej medlem längre
Vad är det här för något, har jag inte hört talas om.
2013-07-05

  Larz Gustafsson VIP
Materialismen är en sinnessjukdom.
2013-07-05
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP