Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En snabb blick

En snabb blick
kastade du
och den träffade mig
En snabb blick
men tillräcklig
för att värma mitt hjärta
Bara en snabb blick
från dig
men det räckte
för att du skulle se mig




Fri vers av Missi VIP
Läst 496 gånger
Publicerad 2006-03-03 21:11



Bookmark and Share


    NMC
Så är det..alla dessa blickar. Dom flesta värmer och pirrar. Härligt att bli sedd...för tänk vad som skulle kunna hända, och vad som händer i fantasin. Träffsäkert och fint skrivet.
2006-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon