Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2013-07-10


Från 44 kvm till mysiga 65 kvm

 

 

Jag vill komma hem till dig

Som

I

Ett inredningsmagasin

 

 

Rumla runt bland dina fluffiga kuddar

 

 

                                                         BESKRIVA

                                                                 Varje kopp

                                        Scenen av hur du dricker ditt kaffe

                                        Tidigt på balkongen, en sommarmorgon

                                                    

 

 

Fota alla dina tavlor

Måla dina väggar

Gröna

Av avund

Hur jag flörtar med dina blåa

Inramade speglar

 

 

 

Kika ut för dina fönster

Och vinka "Hej" vär(l)den!

Öppna alla dina rum ...

 

 

 

"Lugnt & samlat"

Låta dig berätta om alla dina föremål

På 65 kvm

 

Vill jag flytta in hos dig

 

 

 

 

 

 

Vad har du för adress?

 

©
/K

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-10 17:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tycker om denna mycket ;) APPLÅD!
2013-07-16

  katastrofromantiker
Söt. Fin. Fyndig. Speciellt slutknorren.
2013-07-14

    ej medlem längre
Underbar!!!!!! Slutet fick mig att hoppa till lite..en rejäl överraskning!!
2013-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP