Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Två karlar klarar jag galant

Två karlar klarar jag galant
jag behöver dem, kan inte välja
ena macho, den andre nonchalant

Ena förankrad och på pengar rik,
kanske bäst för barnen,
andra drömsk, fylld av romantik

När den ena gick så kom den andra
ensam mamma kan behöva stöd
inget konstigt, inget att klandra

Körde hem den ena i bagaget
passerade machomannens jobb
vinkade, trampade ner gasreglaget

Vardagar i dur med en man som är sur
kunde man slippa, då bytte man bara
till den glada som väntade på sin tur

Mina män visste hur landet låg
oftast nöjda ändå
mellan fingrarna de vanemässigt såg

Men att jonglera med flera
tog ändå mer än det gav
jag blev less, ville separera

De försökte vinna mig tillbaka
avlöste varandra med flotta paket
jag morrade, dom backade lite spaka

Vid ingången låg presenterna samlade
jag ljuger inte om jag säger
att det var så många så man ramlade

När den ena kom med fläkt i krom,
kontrade den andre med antikvitet,
ny parfym, löjrom, eller annat med arom

Men så kom den dan jag fick nog
skippade stan, och från allt drog




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 404 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-07-13 19:58



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
det är bra för en kvinna
att ha flera män

kvinolett skall det va

de måste veta sin plats
hålla sig på sitt ben

och böja tass
då går det lent

2013-10-23

  träsnidaren
Du klarar kanske två karlar, men klarar du mig? :)
Skämt åsido.

Du lyckas med TVÅ saker som många andra inte gör. Humor och rim. Du skriver med glimten i ögat, helhjärtat och då blir det kul. Jag skrattade hjärtligt under läsningen.
2013-07-28

  Lars Hedlin
Bra skrivet
2013-07-15

  Connie
Bra poetat! Alla våra slutliga beslut tas i en sinnesstämning som inte varar! Så man får ta den handling som har de bästa konsekvenserna!

2013-07-14

  Larz Gustafsson VIP
Idealet är väl en kombination av mjukisen och "hjälten".
Ett slags "sunshine superman".
Skönt att någon mer skriver på rim.
2013-07-13

    ej medlem längre
Du slår alla rekord i att skriva dikter, skrattar så jag får ont i magen.
2013-07-13
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP