Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Driven av sorg som outsider

Som ung var jag fylld av inre oro
pendlade mellan djupaste sorg
och stark eufori, fylld av tilltro
men hux flux panik på vårt torg

Ville dö, fly från att finnas
hamnade på en hispa
där skulle det osynligt trasiga limmas
men över handleden syntes en rispa

Matad med medicin
vågade jag ta steget ut i det fria
då blev världen så fin
men om framtiden vågade ingen sia

 




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-07-17 12:43



Bookmark and Share


  Xuvetyn
"då blev världen så fin" gillar jag, väldigt bra rad.
2013-10-17

  träsnidaren
Begåvad är du. Mycket bra
blir verkligen berörd.
2013-10-05

  Lars Hedlin
Bra och starkt "Gillar"
2013-07-18

    ej medlem längre
Så fint att du vågade ta steget ut på slutet.
2013-07-17

  Larz Gustafsson VIP
Cornelis var en outsider, men en älskad sådan. Jag är en hatad.
2013-07-17

    Silverbjer
Fastnar för den här direkt!
Bilden och texten går i samklang
och väver vackra rader.
2013-07-17
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP