Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Rädd att bli galen (Outsider)

 

Jag var så rädd för mitt inre
trodde alltid allt skulle tippa
inget jag upplevde som mindre
Runt mig själv jag på tå trippa

Rädd att drabbas av psykos
tappa fotfästet i min tillvaro
eventuellt aldrig mer nås
Rädslor som höll livet i frånvaro

 




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-07-25 00:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Drabbas man av en psykos vet man nog inte om det.
2013-07-25

    ej medlem längre
Mycket jobbigt. Det är säkert väldigt många som har problem med sånt.
2013-07-25
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP