Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Många söker sig själva

 

Jaget jagas i labyrinter
ett av samhällets skapade
behov där många slinter
med identiteter som kapade




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-07-25 00:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA tyvärr vanligt!
2013-07-29

  Larz Gustafsson VIP
Ärlighet betraktas som ett hot.
Alla ska vara konstlade och förljugna för att passa in.
2013-07-25

    ej medlem längre
Så fel det kan bli.
2013-07-25
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP