Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Träningsvideo från gymmet medföljer längst ner, följ länken... och Håll i hatten!


Förfaller, fötterna förvägrar mig gå fot

Jag är för macho
passar inte en tant
bröstar mig inte på latjo
utan är rätt bastant

Hatar att promenera
man kommer aldrig fram
kroppen kommer chansera
sluta fungera; vilken skam

Har sadlat om, slutat rida
tufft o hitta en häst som håller
vill inte att den ska lida
o på ridhus är det så mycket tjoller

Har slutat simma
inget mål i en bassäng
utom att kroppen slimma
o förebygga att åka på däng

Åkte inlines förr
men det funkar inte numer
är stel som en dörr
fattas bara ett lager faner

Är bekväm i min natur
sitter helst o mumsar
dax för bantningskur
slippa steg som dunsar

Knaket i mina knän
ett gissel
som oandvända gångjärn
med sitt gnissel

Men jag får ta smällen
när jag är så jädrans lat
och alltid framåt kvällen
trycker i mig en massa mat

Försökte gå på gym
kom i långkalsong
i stil som var rätt grym
kanske årets mode denna säsong

...jag ÄR ...lite ding dong

http://www.youtube.com/watch?v=fi6JYQFzbZE&list=UU6NDi8bd99WlwCNcb7vLo_g




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 608 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-07-27 15:55



Bookmark and Share


  Mikael Ekman
vilken ironi !
2013-08-05

  Lars Hedlin
Flowing in the wind
2013-07-29

  Connie
Järnspikar vad bra, du skriver så det brinner om raderna! Ser att vi har samma problematik! Måste ta mej sjutton ta mig i kragen (om jag nu bara hade en sån) och börja träna/motioner mera. Har ett litet gym i källaren, med Crosstrainer, 2 löpband en till hunden en till mig och så en roddmaskin. Men varför går jag inte ner i min källare? Kan du sparka igång mig, så sparkar jag igång dig! Det måste bara gå att ta tag i det här!

Är du med? Klara färdiga gåååååå!!!!
2013-07-28

  träsnidaren
Aktuell och med ett härligt flow! Passar fint med bilden.
2013-07-28

  SatansSon VIP
sluta äta bröd och sötaker ëtt halvår blir du slank.
2013-07-28

  Larz Gustafsson VIP
När jag såg videon tyckte jag att du var jättesnygg.
Ingen tjej 'är nöjd med sin kropp. Märkligt.
2013-07-27

    ej medlem längre
Usch då, inte vara lat och hoppa över motionen! Jo, det är allt lätt att bli lite bekväm av sig ibland och såna här dagar med 30 plusgrader går det ju inte att gå ut och motionera så nog kan det bli lite tröstätande också.
2013-07-27
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP