Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ilska, en såryta

Jag är en dominant tant
en tidigare gangstermorsa
I bråk kastade jag mig konstant
fick vara min egna brorsa
såg det hela som hedersamt

Som liten var jag clown
alla visste vem jag var
här i min egen Home Town
Axla den rollen tar
deras dom drog mig down

Rebellen under ytan
lurar, ger sig inte av
gillar röra om i grytan
Min ilska har segerkrav

måste hålla ihop sårytan




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-07-28 15:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det som inte dödar, härdar. Uppenbarligen ;)
2013-10-29

  Connie
Du är så himla bra på rim! Är avis, på ditt sätt att få till det utan att det känns krystat!
2013-10-21

  Lars Hedlin
Yes bra..Applåd!
2013-07-29

  SatansSon VIP
bravo.
2013-07-29

  Larz Gustafsson VIP
Gullig clown!
En klar kontrast till Pogo (J W Gacy) och figuren i filmen "It".
2013-07-28

  Larz Gustafsson VIP
"Anger is an energy" (Johnny Rotten)

Vi har alla en inbyggd självbevarelsedrift.
Vi vet också varför Kinesiska muren uppfördes.
2013-07-28

    ej medlem längre
Man måste nog kunna visa klorna ibland.
2013-07-28

  träsnidaren
Vad skicklig du är med orden.

Trots satiren och lite den komiska stilen så anar jag ett mörker mellan raderna.

Snygg bild också som bildar perfekt symbios med texten.
2013-07-28
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP