Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grönögd varg

Du lyssnade, när jag behövde
Varför jag?
Vargar vet vilket får som är svagast

Du ville ha oss att leka med
Vi kommer aldrig loss

Du är oskyldig, from och troende nu
Din flock har vänt oss ryggen
Vargar skyddar varandra

Du är den mörka skuggan över mitt liv

Jag ska skriva dig bort
en dag




Fri vers (Fri form) av Ewa Åkerlind
Läst 1039 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-29 08:31



Bookmark and Share


  walborg
Sanningen skall göra eder fria, står det i Bibeln
2014-02-16

  walborg
Ojämlikhet
2013-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind