Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var du så god

Frossande
Frustande
Fantastiskt
slår din ångest mot ditt bröst

där

du aldrig letat slutar livet existera

där

du aldrig dansat står nu alla stilla

Skakande
Sårande
Smärtsamt
slår din ångest mot ditt bröst

utanför

alls ytor du försakat gömmer sig verkligheten

utanför

alla dina nakna minnen ligger glömskan

Brytande
Blinkande
Barbariskt
Slår verkligheten dig över käften.
Var så god.




Fri vers (Fri form) av Emelie Skoog
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-30 22:34



Bookmark and Share


  Synkoperad Progress
Hell yeah! Jag antar att en av de högsta komplimangerna man kan ge till en dikt är att man verkar vara del av den. Nu ber jag dig snällt att låta bli min dagbok. Vissa aspekter fångades alldeles för väl.
2013-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Emelie Skoog
Emelie Skoog

Mina favoriter
Kyssars bal