Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror på Gud

Jag tror på Gud av hela mitt hjärta
ingen har sagt åt mig att tro.
Bara för att min religion säger att Gud finns
tvingar den mig inte att tro.

Men jag tror på Gud
för jag kan känna Guds närhet.
Särkilt när jag ber 5 gånger om dagen
det är mina bästa stunder.

Många brukar säga att 5 gånger om dagen
är mycket tid.
Men jag nickar stolt och säger
jag skulle kunna be hela mitt liv.

Att ha en tro är något att leva upp till
det är en stor trygghet.
Gud finns alltid med mig,inom mig
och ser allt jag gör.

Men visst jag är inte perfekt
jag gör mina misstag,men det är mänskligt.
Just därför förlåter Gud oss
men också sätter oss på prov.

Prov som vissa kan klara av
och andra inte.
Det beror på hur stark tro man har
eller hur svag man är.

Men man lär sig av sina misstag
det har jag gjort.
Jag har bett om förlåtelse
och jag tror Gud har förlåtit.

Jag tror på Gud av hela mitt hjärta
ingen har sagt åt mig att tro.
Ingen tvingar mig att be 5 ggr om dagen
men jag vill,mitt hjärta vill.

Mina bästa stunder är när jag ber
när jag vänder mig mot mecka.
När jag ber blir allt så tyst och fridfullt
jag känner ro.




Övriga genrer av Manal
Läst 524 gånger
Publicerad 2004-08-17 02:32



Bookmark and Share


    Rag doll
jag började tro på gud, för 10 år sedan, utan anledning, men jag tror på honom. och även fast ingen i min tillvaro tror på gud, så gör jag det. men ibland så tvivlade jag. han gjorde livet surt för mig, trodde jag, tills jag märkte att det var jag själv som var problemet. jag tycker inte illa om folk, men dom som frågar "om gud finns, varför gör han inte fred på jorden? varför låter han barnen i u-länderna plågas?" dom gillar jag mindre. gud finns, men han finns inte för att reparera människans fel, så är det. bra skrivet ;P
2004-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal