Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogom bortom.

 

 

Vill lägga tiden

som en återkommande tanke

en ritning som aldrig fanns

aldrig rinner den så fort som när

allt hastar , ingenstans.

 

Vill lägga ett tempo på vindlande stigar

men lyckas ju aldrig med det

att sitta stilla medans tiden rinner

där skogar har sitt i sin lunk,

 

är en levnads hemlighet.




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-02 20:47



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Att vara med naturen i stilla meditation, är verkligen ett underbart sätt att ta till vara tiden. Mycket vacker dikt!
2013-08-03

  © anakreon VIP
Här skapar du en trolsk stämning som skogen själv knappast kam överträffa.
Calle
2013-08-03

  Lena Själsöga Keijser
den mänskliga tiden
vad är egentligen tid
det spräckta timglaset

ser sanden brinna bli ...graalskål

läser dig
floden bäcken stiger fram
visar tidens element

tack till bildväckan

2013-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP