Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

On Line

 

 

 

Hur mörkt höljer sig mörkret

som en aning inför kommande dag men

 

vart står jag , är jag bara ett ljus

ett bloss

 

därsom mörkret reser

sig ett

 

andetag  i oändligheten

 

jag har historien så

 

som en läsplatta från öst

 

jag vet inte om Ipaden ger någon tröst

 

Och därute finns livet




Fri vers av Yrre VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-04 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP