Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BarKad

 

 

 

Vänta. mitt läger har stillnat nu

var dag har sitt till vila

vem kan väl vänta en morgondag

om inte drömmarna ila

 

Res dig som sol vid gryning

som en fråga utan något svar

här där kvällning har sitt därvid

skog har sin början, där

det är allt jag har kvar




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-10 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP